Boostweken & Retreats 

België & Tenerife

welke Boostweek of retreat verkies jij?

Energiebalans

Back2Balance Boostweek Tenerife

Heb je het gevoel dat de constante stress zijn tol begint te eisen op je fysieke & mentale immuniteit? Heb je een moeilijke periode waar je momenteel doorgaat of net uitkomt? Verlang je ernaar om even een weekje te ontsnappen aan de dagelijkse lasten en wil je aan jezelf werken terwijl je geniet van een tropische retraite?

 

Wil je opnieuw jouw zelfbeeld, zelfvertrouwen & assertiviteit versterken en werken aan een gezondere energiebalans! En wil jij hiervoor de nodige tips & tricks meekrijgen op slechts één week tijd? Dan is deze Back2Balance Boostweek absoluut iets voor jou! 

Gegarandeerd ga je na deze week vol workshops, wandelingen in de natuur, yoga & me-time momenten volledig opgeladen terug naar huis! 


Stretching bij zonsopgang

Time4Selfcare Boostweek Tenerife

Ben je moe van het steeds zorgen voor anderen en heb je nood aan een weekje zelfzorg? Wéét je in theorie wel hoe je aan zelfzorg moet doen, maar pas je het nog steeds niet toe? Ben je op zoek naar de nodige ondersteuning om als zorgverlener een goede balans te vinden tussen zorgen voor anderen & zorgen voor jezelf? Heb je nood aan een weekje rust, zon & zee?! 


Als zorgverlener is een goede zelfzorg prioriteit n° 1 dus ga  er nu mee aan de slag en schrijf je in voor deze deugdoende Time4Selfcare Boostweek naar Tenerife! 

Kies één weekje voor jezelf en ondervind meteen de weldaad voor je lichaam én geest!


Locatie BoostYourBusiness 5-daagse

BoostYourBusiness Boostweek Tenerife

Ben je volledig in de ban van je werk, maar voel je dat het (te)veel energie van je vraagt de laatste tijd? Ben je de gezonde balans kwijt tussen werk & privé? Slaag je er naar jouw gevoel niet meer in om zowel op het werk als thuis alles in goede banen te leiden? Wil je in amper 5 dagen meer uit jezelf, je bedrijf én je leven halen?! 

Ik help je tijdens de BoostYourBusiness 5-daagse op weg om minder en toch efficiënter te werken, met een betere focus & innerlijke kracht! Een vernieuwde visie & heel wat tools om werk te maken van die gezonde work-life balans; daar ga je na deze week absoluut mee naar huis!

Back2Nature Boostweek Tenerife!

Ben je de weg kwijt voor jezelf? Weet je soms niet meer goed wie je nu werkelijk bent of wat je écht wil in het leven? Ben je op zoek naar je innerlijke ik? Wil je eindelijk aandacht leren krijgen voor je diepere behoeftes & verlangens? 


En zie je een tropische Boostweek in Tenerife volledig zitten waarbij je écht deconnecteren van het werk & thuis in de zalig rustgevende natuur met niets dan stilte om je heen? Even volledig Back2Nature gaan om opnieuw een diepere connectie te maken met jezelf én de natuur? En doe je dit alles het liefst in enige luxe van een prachtig rustgevend glamping resort in de bergen waarbij yoga, ontspanning & meditatie dagelijks op de planning staat? Kies dan zeker voor deze Back2Nature boostweek!

Reload Boost 3-daagse Belgische Kust

Is alles allemaal eventjes te veel aan het worden voor je en heb je er behoefte aan om jezelf weer helemaal op te laden? Is een tropische retraite naar Tenerife net even te ver of te onbereikbaar voor je, of praktisch niet haalbaar op dit moment, maar wil je er écht wel eventjes tussenuit?


Ben je vastberaden om je mentale en fysieke gezondheid te verbeteren, zodat je terug meer energie hebt en je opnieuw beter op je werk & dagelijkse taken kan concentreren? Hou je van yoga & relaxatie, of wil je jou hierin graag verder verdiepen? 

Dan is deze Boost 3-daagse aan de Belgische kust (Oostduinkerke) écht iets voor jou! Tijdens deze 3 dagen werk je in alle rust aan jezelf tijdens interactieve workshops rond assertiviteit, het bekomen van een gezonde energiebalans & het installeren van fundamentele zelfzorg! Verder geniet je van dagelijkse yoga, ontspannings- en meditatie sessies en verblijf je in een luxe villa met sauna vlak aan de duinen, zodat je helemaal opgeladen terug naar huis gaat! 

Kortom, in 3 dagen maak jij de klik om het zorgen voor jezelf op prioriteit n° 1 te zetten!

Boostweek Review Mieke

Twijfel je nog voor een Boostweek in Tenerife of weet je na het lezen van deze intro's nog niet goed wat je hier specifiek van kan verwachten? Klik dan zeker op de 'meer info-knop' onder elke intro of kijk even mee naar wat Mieke, een deelneemster van de Boostweken in Tenerife, jou te vertellen heeft over haar ervaring! 

Zij nam al meerdere keren deel aan verschillende boostweken in het zonnige paradijs! 

Verder vind je hieronder ook een introductie filmpje over de Boostweek en wat je kan verwachten. 

Schrijf je in voor een Boostweek of Workshop!

Wil je graag meer informatie over één van deze trainingen, workshops of een Boost-week naar Tenerife? 

Of wens je jou in te schrijven?

Registreer je of schrijf je snel in hieronder en ik neem spoedig contact met u op! 

Wat anderen zeggen over de workshops & retreats naar Tenerife!

De Boostweken in Tenerife zijn in 1 woord te omschrijven... TOP! Ik deed er reeds twee verschillende mee de afgelopen twee jaar! Telkens zijn het weken vol nieuwe inzichten en aha-momenten, waar openheid & kwetsbaarheid iets bijzonder moois hebben.

 Ine slaagt erin om een diverse groep mensen bij elkaar te zetten die zo anders zijn, en tegelijkertijd ook zo complementair. De prachtige locatie, het mooie weer & de rustige omgeving, deden me enorm veel deugd. De professionaliteit en de ervaring van Ine als psycholoog, vond ik subliem. De manier waarop ze dingen kan verklaren, benoemen en uitleggen, komt heel helder en puur over.

 Deze reis is aan te raden aan iedereen die zichzelf een cadeau van liefde wil geven, liefde voor jezelf en liefde voor het leven! 

Mieke Ondernemer & CEO

Dankzij de workshops 'Groeien naar een Sterkere ik' kreeg ik een veel beter zicht op mijn energiegevers en energievreters, ben ik gegroeid in mijn zelfvertrouwen & assertiviteit en kreeg ik inzicht in mijn kernkwaliteiten & valkuilen! 

Deze trainingsreeks is absoluut een aanrader! Er worden veel praktische inzichten aangereikt door Ine in een duidelijke taal en aan de hand van haalbare  thuis-opdrachten voor tussen de workshops door.

Ook de empathische, persoonlijke benadering en professionele duiding van Ine als klinisch psycholoog tijdens de workshops én de degelijke, verzorgde cursus kon ik meer dan op prijs stellen. 

 Griet  Leerkracht 

"Ik nam deel aan de boostweek 'Back2Balance' in Tenerife met enige twijfel en angst voordien. Boven al mijn verwachtingen uit werd het een fantastische week vol praktische workshops, yoga, pilates, zintuigwandelingen, werken aan zelfzorg, relaxatie en zoveel meer.

Deze week gaf me de nodige inzichten om mijn innerlijke zelf te versterken en mijn energiebalans te herstellen. De gastvrijheid, zon, zee, prachtige groep en de professionele begeleiding door Ine waren een absolute meerwaarde aan deze tocht naar zelfgroei!

Een echte aanrader! Dank je wel Ine voor bron van nieuwe inspiratie, telkens weer!” 

Veerle  Zelfstandige & Zorgverlener

Schrijf je in voor een Boostweek of Workshop!

Wil je graag meer informatie over een Boostweek (naar Tenerife) of over één van deze trainingen of workshops? 

Registreer je of schrijf je snel in via de knop hieronder en ik neem spoedig contact met u op! 

Andere coahingstrajecten & vormingen binnen keepyourbalance coaching 

Vormingsdag Leidinggeven & Zelfzorg

maandag 13 mei 2024

Praktische vormingsdag over hoe je als leidinggevende of HR sterk in je schoenen kan blijven staan én de balans voor jezelf kan bewaren. 


Een online vormingsdag boordevol tools en methodieken waarmee je meteen aan de slag kan op de werkvloer én daarnaast!


Vormingsdag 'Van Stress naar Flow' op & naast de werkvloer

maandag 17 juni 2024

Tijdens deze  live vormingsdag krijg je meer zicht op je PURPOSE in je werk & je leven, leer je enkele concrete relaxatie & ademhalings-oefeningen én maak je kennis met de kracht van wandel coaching in de natuur! 

Deze praktische vormingsdag is een echte aanrader en geeft je inzicht over de essentie van zelfzorg in een druk bestaan! 

Interactieve workshopreeks 'Groeien naar een Sterkere Ik!'

start oktober 2024

Online training om (opnieuw) STERKER in je eigen kracht te staan, je zelfvertrouwen te boosten en te groeien naar een assertieve, veerkrachtige ik waarbij je ook pieker- en stressgedachten efficiënt leert ombuigen naar kracht-gedachten!

 Na deze 8-delige workshop sta je gegarandeerd sterker in je schoenen! 

Schrijf je in voor een Boostweek of Workshop!

Wil je graag meer informatie over een Boostweek (naar Tenerife) of over één van deze trainingen of workshops? 

Registreer je of schrijf je snel in via de knop hieronder en ik neem spoedig contact met u op! 

>