Coachings & workshops 

Webinars & Retreats

Boostweek 'Back2Balance' Tenerife

Geef uw energie een boost en ga mee op 'Back2Balance week' naar het zonnige Tenerife!
Wil je er een weekje tussenuit? Heb je even een week voor jezelf nodig? Zonder alle dagelijkse lasten en sleur? Ben je op zoek naar rust, maar wil je tegelijkertijd ook werken aan een gezondere mindset, meer innerlijke veerkracht & een betere energiebalans? Dan is deze 'Back2Balance-week' op het paradijselijke Tenerife echt iets voor jou! Deze week staat 100% in het teken van jezelf en het hervinden van de balans in je leven.


Zes dagen lang werk je intensief aan het (her)opbouwen van je veerkracht en mentale kracht. Verder staan het installeren van zelfzorg, het opbouwen van zelfbeeld en assertiviteit en het installeren van een evenwichtige energiebalans centraal. Dit alles in combinatie met voldoende rust en aanvullende workshops in ontspanning, yoga, mindfulness en rustige sporttrainingen.
Tot slot maak je tijdens deze week kennis met de heilzame kracht van wandel coaching en zintuigwandelingen. Natuurlijk is er naast dit alles volop ruimte voor ontspanning, me-time, het verkennen van het eiland of een paar uurtjes shoppen.
Kortom, een hele week aandacht voor je eigen "ik" en het versterken van je innerlijke zelf!

Deze boost week vindt plaats in een beperkte groep met maximaal 8 deelnemers die verblijven in een luxe vakantievilla (met groot verwarmd zwembad) aan zee in het zuiden van Tenerife (Golf Del Sur) op 15 minuten van de luchthaven.

Voor wie??
Voor diegene die ondergedompeld wil worden in een zonnig bad van concrete tools, tips & methodieken en op weg wil naar een evenwichtige energiebalans & een leven vol passie & flow!

Wanneer?  15-22 november 2024   --  22-29 maart 2025   --    14-21 november 2025

Waar?  Golf Del Sur Tenerife


Kosten incl. logies en ontbijt?
- 1.250 euro: Dit is inclusief 6 dagen workshops & seminars, yoga, ontspanning, sport, stretching, mindfulness, wandel coaching,.... + verblijf van 7 nachten in een luxe privé villa voor max. 8 personen met groot verwarmd zwembad aan zee + ontbijt + zelfcoach boek 'Weten wat je wilt als middel tegen stress en burn-out'.

- Optie volpension = 1.550 euro
- Optie privékamer alleen: 1.550 euro

- Prijs zonder overnachting & ontbijt = 875 euro


Exclusief vlucht: zo kant u de vluchten boeken via luchthaven & luchtvaartmaatschappij naar keuze & zelf de duur van uw verblijf op Tenerife kiezen). Beperkte groep (max. 10) dus snelle inschrijving gewenst!

Schrijf je in voor een Boostweek of Workshop!

Wil je graag meer informatie over één van deze trainingen, workshops of een Boost-week naar Tenerife? 

Of wens je jou in te schrijven?

Registreer je of schrijf je snel in hieronder en ik neem spoedig contact met u op! 

Misschien kan een andere workshop of retreat je ook interesseren!

Welke verkies jij?

Time4Selfcare Boostweek Tenerife

Ook jij verdient een week pure zelfzorg! Als zorgverlener is een goede zelfzorg prioriteit n° 1 dus ga ermee aan de slag! 

Kies één weekje voor jezelf en ondervind meteen de weldaad hiervan aan je lichaam & geest!


BoostYourBusiness Boostweek Tenerife

Wil je in amper 5 dagen meer uit jezelf, je bedrijf & je leven halen?! Ik help je op weg om minder én efficiënter te werken, met een betere focus & innerlijke kracht! 

Een gezonde work-life balans, daar help ik je tijdens deze week écht mee op weg!

Back2Nature Boostweek Tenerife!

 Zie je een Boostweek in Tenerife volledig zitten & wil je écht deconnecteren van het werk & thuis, om vervolgens volledig Back2Nature gaan en connectie maken met jezelf én de natuur? Maar doe je dit graag in enige luxe van een een prachtig rustgevend glamping terrein in de bergen? Kies dan zeker voor deze boostweek!

Reload Boost 3-daagse Belgische Kust

Tijdens deze Boost 3-daagse in Oostduinkerke kom je niet alleen volledig tot rust. Je werkt er ook aan jezelf gedurende interactieve workshops rond assertiviteit,  energiebalans & het belang van zelfzorg! 


In 3 dagen maak jij de klik om het zorgen voor jezelf op prioriteit n° 1 te zetten! 

Interactieve workshopreeks 'Groeien naar een Sterkere Ik!'

Online training om (opnieuw) STERKER in je eigen kracht te staan, je zelfvertrouwen te boosten en te groeien naar een assertieve, veerkrachtige ik waarbij je ook pieker- en stressgedachten efficiënt leert ombuigen naar kracht-gedachten!

 Na deze 8-delige workshop sta je gegarandeerd sterker in je schoenen! 

Vormingsdag Leidinggeven & Zelfzorg!

Praktische vormingsdag over hoe je als leidinggevende of HR sterk in je schoenen kan blijven staan én de balans voor jezelf kan bewaren. 


Een online vormingsdag boordevol tools en methodieken waarmee je meteen aan de slag kan op de werkvloer én daarnaast!

Vormingsdag 'Van Stress naar Flow' op & naast de werkvloer

Tijdens deze  live vormingsdag krijg je meer zicht op je PURPOSE in je werk & je leven, leer je enkele concrete relaxatie & ademhalings-oefeningen én maak je kennis met de kracht van wandel coaching in de natuur! 

Deze praktische vormingsdag is een echte aanrader en geeft je inzicht over de essentie van zelfzorg in een druk bestaan! 


Twijfel je nog voor een Boostweek in Tenerife?

Kijk dan even mee naar wat Mieke te vertellen heeft.

Zij nam al meerdere keren deel aan verschillende boostweken in het zonnige paradijs! 

Schrijf je in voor een Boostweek of Workshop!

Wil je graag meer informatie over één van deze trainingen, workshops of een Boost-week naar Tenerife? 

Of wens je jou in te schrijven?

Registreer je of schrijf je snel in hieronder en ik neem spoedig contact met u op! 

Wat anderen zeggen over de workshops & retreats naar Tenerife!

De Boostweken in Tenerife zijn in 1 woord te omschrijven... TOP! Ik deed er reeds twee verschillende mee de afgelopen twee jaar! Telkens zijn het weken vol nieuwe inzichten en aha-momenten, waar openheid & kwetsbaarheid iets bijzonder moois hebben.

 Ine slaagt erin om een diverse groep mensen bij elkaar te zetten die zo anders zijn, en tegelijkertijd ook zo complementair. De prachtige locatie, het mooie weer & de rustige omgeving, deden me enorm veel deugd. De professionaliteit en de ervaring van Ine als psycholoog, vond ik subliem. De manier waarop ze dingen kan verklaren, benoemen en uitleggen, komt heel helder en puur over.

 Deze reis is aan te raden aan iedereen die zichzelf een cadeau van liefde wil geven, liefde voor jezelf en liefde voor het leven! 

Mieke Ondernemer & CEO

Dankzij de workshops 'Groeien naar een Sterkere ik' kreeg ik een veel beter zicht op mijn energiegevers en energievreters, ben ik gegroeid in mijn zelfvertrouwen & assertiviteit en kreeg ik inzicht in mijn kernkwaliteiten & valkuilen! 

Deze trainingsreeks is absoluut een aanrader! Er worden veel praktische inzichten aangereikt door Ine in een duidelijke taal en aan de hand van haalbare  thuis-opdrachten voor tussen de workshops door.

Ook de empathische, persoonlijke benadering en professionele duiding van Ine als klinisch psycholoog tijdens de workshops én de degelijke, verzorgde cursus kon ik meer dan op prijs stellen. 

 Griet  Leerkracht 

"Ik nam deel aan de boostweek 'Back2Balance' in Tenerife met enige twijfel en angst voordien. Boven al mijn verwachtingen uit werd het een fantastische week vol praktische workshops, yoga, pilates, zintuigwandelingen, werken aan zelfzorg, relaxatie en zoveel meer.

Deze week gaf me de nodige inzichten om mijn innerlijke zelf te versterken en mijn energiebalans te herstellen. De gastvrijheid, zon, zee, prachtige groep en de professionele begeleiding door Ine waren een absolute meerwaarde aan deze tocht naar zelfgroei!

Een echte aanrader! Dank je wel Ine voor bron van nieuwe inspiratie, telkens weer!” 

Veerle  Zelfstandige & Zorgverlener

>