Coachings & workshops 

Webinars & Retreats

welke workshop verkies jij?

Vormingsdag Leidinggeven & Zelfzorg!

Deze praktische vormingsdag leert jou hoe je als leidinggevende of HR (opnieuw) sterk in je schoenen kan staan én de balans tussen werk & privé voor jezelf kan bewaren. 

Laat je onderdompelen in deze online vormingsdag boordevol tools en methodieken waarmee je meteen aan de slag kan, zowel op de werkvloer als thuis!

Vormingsdag 'Van Stress naar Flow' op & naast de werkvloer

Tijdens deze dynamische live vormingsdag krijg je meer zicht op je PURPOSE in je werk & je leven, leer je enkele concrete relaxatie & ademhalings-oefeningen én maak je kennis met de kracht van wandel coaching in de natuur! 

Deze praktische vormingsdag is een echte aanrader en geeft je inzicht over de essentie van zelfzorg in een druk bestaan! 

Interactieve workshopreeks 'Groeien naar een Sterkere Ik!'

Deze online training laat jou (opnieuw) STERKER in je eigen kracht te staan en zal je zelfvertrouwen boosten!! Tijdens de interactieve workshops zal je jezelf zien groeien naar een assertieve, veerkrachtige ik, waarbij je ook pieker- en stressgedachten efficiënt leert ombuigen naar kracht-gedachten! 

 Na deze 8-delige workshop sta je gegarandeerd sterker in je schoenen! 

Interactieve workshopreeks 'Meer Energie, Minder stress'

Tijdens de workshops in deze online training besteden we aandacht aan zowel het voorkomen als het hanteren van stress en burn-out. Je brengt voor jezelf in kaart wat je nu écht wilt in je leven, om zo je energiebalans te herstellen. Verder breng je jouw dromen en doelen voor de toekomst in kaart en leer je hoe je deze stap voor stap kan realiseren.

Daarnaast werk je aan het aanpakken van je energievreters, uitdagingen en emotionele kwetsuren, zodat ze geen blokkade meer kunnen vormen op je weg naar meer energie & flow in je leven.

Schrijf je in voor training of vorming!

Wil je graag meer informatie over één van deze trainingen of vormingen? Of wens je jou in te schrijven?

Registreer je dan snel in hieronder en ik neem spoedig contact met u op! 

of toch liever een persoonlijk & diepgaand meerdaags coachingstraject ?!

Back2Balance Boostweek Tenerife

Versterk je zelfbeeld, zelfvertrouwen & assertiviteit in één week en ga voor een gezondere energiebalans! 

Gegarandeerd ga je na deze week vol workshops, wandelingen in de natuur, yoga & me-time momenten volledig opgeladen terug naar huis! 

Time4Selfcare Boostweek Tenerife

Ook jij verdient een week pure zelfzorg! Als zorgverlener is een goede zelfzorg prioriteit n° 1 dus ga ermee aan de slag! 

Kies één weekje voor jezelf en ondervind meteen de weldaad hiervan aan je lichaam & geest!


BoostYourBusiness Boostweek Tenerife

Wil je in amper 5 dagen meer uit jezelf, je bedrijf & je leven halen?! Ik help je op weg om minder én efficiënter te werken, met een betere focus & innerlijke kracht! 

Een gezonde work-life balans, daar help ik je tijdens deze week écht mee op weg!

Back2Nature Boostweek Tenerife!

 Zie je een Boostweek in Tenerife volledig zitten & wil je écht deconnecteren van het werk & thuis, om vervolgens volledig Back2Nature gaan en connectie maken met jezelf én de natuur? Maar doe je dit graag in enige luxe van een een prachtig rustgevend glamping terrein in de bergen? Kies dan zeker voor deze boostweek!

Reload Boost 3-daagse Belgische Kust

Tijdens deze Boost 3-daagse in Oostduinkerke kom je niet alleen volledig tot rust. Je werkt er ook aan jezelf gedurende interactieve workshops rond assertiviteit,  energiebalans & het belang van zelfzorg! 


In 3 dagen maak jij de klik om het zorgen voor jezelf op prioriteit n° 1 te zetten! 


Twijfel je nog voor een Boostweek in Tenerife?

Kijk dan even mee naar wat Mieke te vertellen heeft.

Zij nam al meerdere keren deel aan verschillende boostweken in het zonnige paradijs! 

Schrijf je in voor een Boostweek of Workshop!

Wil je graag meer informatie over één van deze trainingen of een Boostweek ? 

Of wens je jou in te schrijven?

Registreer je snel hieronder en ik neem spoedig contact met u op! 

Hieronder vind je meer info over de meest geboekte vormingen & boostweken!

BOOSTWEEK 'BACK2nature' TENERIFE

Ben je de weg kwijt voor jezelf? Weet je soms niet meer goed wie je nu werkelijk bent of wat je écht wil in het leven? Ben je op zoek naar je innerlijke ik? Wil je eindelijk aandacht leren krijgen voor je diepere behoeftes & verlangens? 

En zie je een tropische Boostweek in Tenerife volledig zitten waarbij je écht deconnecteren van het werk & thuis in de zalig rustgevende natuur met niets dan stilte om je heen?

Even volledig Back2Nature gaan om opnieuw een diepere connectie te maken met jezelf én de natuur? En doe je dit alles het liefst in enige luxe van een prachtig rustgevend glamping resort in de bergen waarbij yoga, ontspanning & meditatie dagelijks op de planning staat? Kies dan zeker voor deze Back2Nature boostweek!

 Tijdens de eerste 4 dagen van deze boostweek gaan we volledig Back2Nature en Back2Basic, maar dan in stijl! Zo verblijven we de eerste drie nachten op een groot natuurdomein waar slechts 4 luxe glamping tenten staan en 1 natuurlijke grot (omgebouwd tot woning), waar alleen wij met de boostweek logeren! Niets dan rust, natuur & stilte dus. Elke dag staan we op met het gefluit van de vogels en starten we de dag met een heerlijk rustgevende yoga workout met zich op de oceaan. Nadien trekken we de natuur in voor wandelcoachings om dichter bij jezelf te komen en de connectie te maken met jezelf & je kleine innerlijke 'ik'!  In de namiddag is er steeds me-time voorzien en ook 's avonds sluiten we de dag af met een yogasessie of meditatie. Op dag 4 trekken we naar een luxueuzer verblijf aan zee vlak bij een prachtig natuurreservaat en de golfcourses. Omgeven door groen dus. Daar volgen nog twee dagen workshops rond energiebalans, mindset & het installeren van een goede zelfzorg. 

Voor wie??
Voor diegene die wil deconnecteren met het thuisfront/werk en opnieuw de connectie wil vinden met zichzelf, je innerlijke ik én dit graag in alle rust & stilte in de natuur wil doen.  

Wanneer?  27 sept t/m 4 okt 2024   -- 26 sept t/m 3 okt 2025

Waar?  Zuiden van Tenerife

Kosten (incl. logies, ontbijt & avondmaal):
- 1.450 euro: Dit is inclusief 7 dagen workshops & seminars, yoga, ontspanning, meditatie/mindfulness, stretching, wandelcoaching in de natuur,.... + verblijf van 7 nachten in een luxe glamping tenten (nacht 1-3) + privé villa (nacht 4-7) met groot verwarmd zwembad aan zee + maaltijden (ontbijt & avondmaal) + zelfcoach boek 'Weten wat je wilt als middel tegen stress en burn-out'.

- Optie privé-tent/kamer alleen: 1.950 euro

Exclusief vlucht: zo kant u de vluchten boeken via luchthaven & luchtvaartmaatschappij naar keuze & zelf de duur van uw verblijf op Tenerife kiezen). Beperkte groep (max. 8) dus snelle inschrijving gewenst!

Boostweek 'Back2Balance' Tenerife

Geef uw energie een boost en ga mee op 'Back2Balance week' naar het zonnige Tenerife!
Wil je er een weekje tussenuit? Heb je even een week voor jezelf nodig? Zonder alle dagelijkse lasten en sleur? Ben je op zoek naar rust, maar wil je tegelijkertijd ook werken aan een gezondere mindset, meer innerlijke veerkracht & een betere energiebalans? Dan is deze 'Back2Balance-week' op het paradijselijke Tenerife echt iets voor jou! Deze week staat 100% in het teken van jezelf en het hervinden van de balans in je leven.


Zes dagen lang werk je intensief aan het (her)opbouwen van je veerkracht en mentale kracht. Verder staan het installeren van zelfzorg, het opbouwen van zelfbeeld en assertiviteit en het installeren van een evenwichtige energiebalans centraal. Dit alles in combinatie met voldoende rust en aanvullende workshops in ontspanning, yoga, mindfulness en rustige sporttrainingen.
Tot slot maak je tijdens deze week kennis met de heilzame kracht van wandel coaching en zintuigwandelingen. Natuurlijk is er naast dit alles volop ruimte voor ontspanning, me-time, het verkennen van het eiland of een paar uurtjes shoppen.
Kortom, een hele week aandacht voor je eigen "ik" en het versterken van je innerlijke zelf!

Deze boost week vindt plaats in een beperkte groep met maximaal 8 deelnemers die verblijven in een luxe vakantievilla (met groot verwarmd zwembad) aan zee in het zuiden van Tenerife (Golf Del Sur) op 15 minuten van de luchthaven.

Voor wie??
Iedereen die ondergedompeld wil worden in een zonnig bad van concrete tools, tips & methodieken en op weg wil naar een evenwichtige energiebalans & een leven vol passie & flow!

Wanneer 15-22 november 2024   --  22-29 maart 2025   --    14-21 november 2025

Waar?   Golf Del Sur in het Zuiden van Tenerife


Kosten incl. logies en ontbijt?
- 1.250 euro: Dit is inclusief 6 dagen workshops & seminars, yoga, ontspanning, sport, stretching, mindfulness, wandel coaching,.... + verblijf van 7 nachten in een luxe privé villa voor max. 8 personen met groot verwarmd zwembad aan zee + ontbijt + zelfcoach boek 'Weten wat je wilt als middel tegen stress en burn-out'.

- Optie volpension = 1.550 euro
- Optie privékamer alleen: 1.550 euro

- Prijs zonder overnachting & ontbijt = 875 euro


Exclusief vlucht: zo kant u de vluchten boeken via luchthaven & luchtvaartmaatschappij naar keuze & zelf de duur van uw verblijf op Tenerife kiezen). Beperkte groep (max. 10) dus snelle inschrijving gewenst!

Kosten incl. logies en ontbijt?
- 1.250 euro: Dit is INCLUSIEF 5 dagen workshops & seminars, yoga, ontspanning, sport, stretching, mindfulness, wandelcoaching,.... + 6 nachten verblijf in een luxe privé villa voor max. 8 personen met groot verwarmd zwembad pal aan zee + ontbijt + zelfcoach boek 'Weten wat je wilt als middel tegen stress en burn-out'.
- Optie volpension = 1.550 euro
- Prijs zonder logies en ontbijt = 875 euro


Exclusief vlucht: zo kunt u de vluchten boeken via luchthaven & luchtvaartmaatschappij naar keuze & zelf de duur van uw verblijf op Tenerife kiezen). Beperkte groep (max. 10) dus snelle inschrijving gewenst!

BOOSTWEEK 'time4selfcare' TENERIFE 

Ben je therapeut, psycholoog, coach of zorgverlener & wil je je batterijen even opladen? Heb je zin om jezelf 5 dagen lang onder te dompelen in een bad van praktische & interactieve workshops, yogalessen op het strand, relaxatie workshops, wandel coaching, ontspanning, me-time en zoveel meer...?
Schrijf je dan NU in voor deze boostweek naar het paradijselijke Tenerife & ga 6 dagen lang met jezelf aan de slag voor een boost in zelfzorg, zelfvertrouwen, assertiviteit, groeigerichte mindset & oplossingsgerichte coaching technieken!

Ga mee, neem even de tijd om met je eigen rugzak aan de slag te gaan en versterk je veerkracht! Geniet van de positieve vibes en vooral van je reis naar zelfontwikkeling en groei!

6 dagen pure zelfzorg waarin je tijd en ruimte krijgt om je te richten op je eigen 'ik' & het versterken van je innerlijke zelf!
Deze boostweek vindt plaats in een beperkte groep met maximaal 8 deelnemers die verblijven in een luxe vakantievilla met verwarmd zwembad aan zee in het zuiden van Tenerife.

Voor wie??
Iedere zorgverlener (therapeut, psycholoog, coach, verzorgende/verpleegkundige,...)die ondergedompeld wil worden in een zonnig bad van concrete tools, tips & methodieken op weg naar meer zelfzorg en een evenwichtige energiebalans zodat je weer met volle passie & flow voor anderen kunt zorgen!

Wanneer? 8-14 maart '24  --   14-20 maart '25

Waar?   Golf Del Sur, Tenerife 

Boost 5-daagse

'boost your business'

Ben jij leidinggevende, zelfstandig ondernemer of CEO en wil je zowel aan jezelf werken als aan jouw leidinggevende skills? Wil je beter de balans vinden tussen werk & ontspanning? Wil je naast het werk terug meer uit het leven halen en zelfzorg als top prioriteit n° 1 installeren in je leven? Leren wat échte zelfzorg is als fundament van waaruit alles vertrekt? Staat persoonlijke coaching richting een evenwichtige energiebalans, krachtig leiderschap, groeigerichte mindset en betere communicatieve skills op jouw wensenlijst voor komend jaar?

Met welke topics gaan we aan de slag in deze Business Boostweek?

- Zelfzorg als leidinggevende Top priority n°1! - De noodzaak van een evenwichtige energiebalans: Hoe houd je jezelf staande en behoud je jouw flow? - Verken de basisbeginselen van mindfulness, yoga & wandelcoaching Maak connectie met je innerlijke zelf & leer opnieuw mentale rust te ervaren - Ontdek jouw drijfveren & doelen op het werk én daarnaast De match tussen jouw waarden en behoeftes als persoon & die van je organisatie - De onmiskenbare waarde van een doorleefde missie & visie voor je bedrijf én jezelf als leidinggevende of ondernemer - De weldaad van een groeigerichte mindset voor je lichaam en geest - In je kracht als leidinggevende: assertiviteit & communicatie als hoofdingrediënten - Tijd versus prioriteit: op weg naar een beter timemanagement Werken aan de balans tussen werk & ontspanning!

Wanneer?  7-12 november '24  --   23-28 januari '25

Waar?   Golf Del Sur, Tenerife

Kosten incl. logies en ontbijt?

1.950 euro (gedeelde luxe 2p/kamer)            - 2.250 euro (deluxe privé 2p-slaapkamer)  

!! Onkostenfactuur+vormingsattest van 24u opleiding/coachings-traject mogelijk !!

Prijs = inclusief 4 dagen workshops, yoga aan zee, relaxatie, mindfulness, wandelcoaching, kayak en zoveel meer ! 

+ inclusief verblijf (privé of 2-persoons hotelkamer), gracieus ontbijt & avondmaal in buffetvorm in luxe 5-sterrenhotel 'Barcélo' met fitness, kajakmeer, verwarmde zwembaden, wellness,... vlak aan zee + zelfcoachboek 'Weten wat je wil als middel tegen stress & burn-out' 

Exclusief vlucht: zo kunt u de vluchten boeken via luchthaven & luchtvaartmaatschappij naar keuze & zelf de duur van uw verblijf op Tenerife kiezen). Beperkte groep (max. 10) dus snelle inschrijving gewenst!

Kosten? 320 euro (8 workshops + intakegesprek + volledige cursus)
+ GRATIS webinar op 26/9/2024 over 'het belang van zelfvertrouwen & assertiviteit'.

ONLINE workshops 

'GROEIEN NAAR EEN STERKERE IK'

"Waarom ben ik altijd zo onzeker?"
"Ik durf niet voor mezelf op te komen"
"Waarom kan ik nooit nee zeggen tegen anderen?"
"Als ik in een groep ben, voel ik me altijd zo nerveus."
"Soms heb ik het gevoel dat ik geen sociale vaardigheden heb."
"Ik zou meer in mezelf willen geloven en meer zelfvertrouwen willen"

Herken je jezelf in deze uitspraken? Geloof me, je bent niet de enige! Veel mensen voelen zich vaak onzeker en zitten niet lekker in hun vel, waardoor ze in contact met anderen niet weten hoe ze zich moeten gedragen. In deze workshops leer je groeien naar een sterkere ik, waarbij je in 8 sessies voelt dat je zelfvertrouwen een ware boost krijgt, je zekerder wordt van jezelf, assertiever leert zijn en makkelijker communiceert in contact met anderen!

Voor wie? Volwassenen die hun zelfvertrouwen en eigenwaarde willen versterken
Wanneer? Start oktober 2024 op maandagavonden (19u30-21u30)
Data?  14/10, 28/10, 4/11, 25/11, 9/12, 23/12, 13/1, 27/1 (2024-2025)

ONLINE workshops

'meer energie, minder stress!'


Stress & burn-out zijn veel voorkomende hedendaagse problemen waar ook u mee te maken kunt krijgen. Bij stress of burn-out is het heel belangrijk om de signalen van vermoeidheid, fysieke en emotionele uitputting, werkgerelateerde vermoeidheid, apathie ten opzichte van het werk, lichamelijke klachten, enzovoort te herkennen en tijdig aan te pakken.

Tijdens de workshops in deze online training besteden we aandacht aan zowel het voorkomen als het hanteren van stress en burn-out.

Verder breng je voor jezelf in kaart wat je nu écht wilt in je leven, om zo je energiebalans te herstellen. Je brengt je dromen en doelen voor de toekomst in kaart en realiseert ze stap voor stap.

Ook werk je aan het aanpakken van je energievreters, uitdagingen en emotionele kwetsuren, zodat ze geen blokkade meer kunnen vormen op je weg naar meer energie & flow in je leven.Voor wie? Iedereen die op zoek is naar meer zingeving in het leven of zich geconfronteerd voelt met stress of burn-out
Wanneer? Vrijdagvoormiddagen (9u30 - 11u30)
Waar? Online workshops
Data? Nieuwe reeks: data op aanvraag
Kosten? 320 euro (6 workshops + individueel intakegesprek + zelfcoachboek 'Weten wat je wilt als middel tegen stress en burn-out' van Ine De Deken)


OPLEIDINGSDAg 

"LEIDINGGEVEN & ZELFZORG: HOE COMBINEER JE DE TWEE?!"

Praktische vormingsdag over hoe je als leidinggevende sterk in je schoenen kan blijven staan én de balans voor jezelf kan bewaren. Hoe hou je een gezonde balans tussen werk & privé? Hoe blijf je in je kracht staan tegenover medewerkers of klanten? Hoe begrens je jezelf naar anderen toe? En wat is de kracht van een goede stresscoping? 

Een dag vol praktisch advies, tools en methodieken waarmee je nadien meteen aan de slag kan op de werkvloer én daarnaast! 

Met certificaat van deelname aan het einde van de dag! Inzetbaar in het psychosociaal preventieplan als verplichte jaarlijkse vormingsdag!

Waar?    Online vorming
Met wie?  Ine De Deken, Klinisch Psycholoog & Business Coach
Wanneer?    Maandag 13 mei 2024 (9u30-16u30)
Kosten?
    165€    (onkostenfactuur mogelijk)


OPLEIDINGSDAG  "VAN STRESS NAAR FLOW: OP & NAAST DE WERKVLOER!"

Praktische vormingsdag over hoe je als leidinggevende, ondernemer of CEO sterk in je schoenen kunt blijven staan en de balans voor jezelf kunt bewaren.
Tijdens deze ultra-praktische vormingsdag gaan we dieper in op jouw behoeften, waarden en normen, waardoor je inzicht krijgt in jouw 'purpose' in zowel je werk als privé. Je krijgt ook heel wat praktische tools en methodes voor ontspanning, ademhaling & je maakt kennis met de kracht van wandelcoaching.

Met certificaat van deelname aan het einde van de dag! Inzetbaar in het psychosociaal preventieplan als verplichte jaarlijkse training dag!

Waar? Praktijk 'Zuid 39' -  Zuidstraat 39 te Veurne
Met wie? Ine De Deken, Klinisch Psycholoog & Business Coach
WanneerMaandag 17 juni 2024 (9u-16u30)
Kosten?
 175€ (excl. BTW) - Onkostenfactuur mogelijk


Schrijf je in voor een Boostweek of Workshop!

Wil je graag meer informatie over één van deze trainingen, workshops of een Boost-week naar Tenerife? 

Of wens je jou in te schrijven?

Registreer je of schrijf je snel in hieronder en ik neem spoedig contact met u op! 

Wat anderen zeggen over de workshops & retreats naar Tenerife!

De Boostweken in Tenerife zijn in 1 woord te omschrijven... TOP! Ik deed er reeds twee verschillende mee de afgelopen twee jaar! Telkens zijn het weken vol nieuwe inzichten en aha-momenten, waar openheid & kwetsbaarheid iets bijzonder moois hebben.

 Ine slaagt erin om een diverse groep mensen bij elkaar te zetten die zo anders zijn, en tegelijkertijd ook zo complementair. De prachtige locatie, het mooie weer & de rustige omgeving, deden me enorm veel deugd. De professionaliteit en de ervaring van Ine als psycholoog, vond ik subliem. De manier waarop ze dingen kan verklaren, benoemen en uitleggen, komt heel helder en puur over.

 Deze reis is aan te raden aan iedereen die zichzelf een cadeau van liefde wil geven, liefde voor jezelf en liefde voor het leven! 

Mieke Ondernemer & CEO

Dankzij de workshops 'Groeien naar een Sterkere ik' kreeg ik een veel beter zicht op mijn energiegevers en energievreters, ben ik gegroeid in mijn zelfvertrouwen & assertiviteit en kreeg ik inzicht in mijn kernkwaliteiten & valkuilen! 

Deze trainingsreeks is absoluut een aanrader! Er worden veel praktische inzichten aangereikt door Ine in een duidelijke taal en aan de hand van haalbare  thuis-opdrachten voor tussen de workshops door.

Ook de empathische, persoonlijke benadering en professionele duiding van Ine als klinisch psycholoog tijdens de workshops én de degelijke, verzorgde cursus kon ik meer dan op prijs stellen. 

 Griet  Leerkracht 

"Ik nam deel aan de boostweek 'Back2Balance' in Tenerife met enige twijfel en angst voordien. Boven al mijn verwachtingen uit werd het een fantastische week vol praktische workshops, yoga, pilates, zintuigwandelingen, werken aan zelfzorg, relaxatie en zoveel meer.

Deze week gaf me de nodige inzichten om mijn innerlijke zelf te versterken en mijn energiebalans te herstellen. De gastvrijheid, zon, zee, prachtige groep en de professionele begeleiding door Ine waren een absolute meerwaarde aan deze tocht naar zelfgroei!

Een echte aanrader! Dank je wel Ine voor bron van nieuwe inspiratie, telkens weer!” 

Veerle  Zelfstandige & Zorgverlener

>