Coachings & Boostweken

'reload' boost 3-daagse

aan de belgische kust 

Ben je vastberaden om je mentale en fysieke gezondheid te verbeteren, zodat je terug meer energie hebt en je opnieuw beter op je werk & dagelijkse taken kan concentreren? Hou je van yoga & relaxatie, of wil je jou hierin graag verder verdiepen? 

Dan is deze Boost 3-daagse aan de Belgische kust (Oostduinkerke) écht iets voor jou! 

Tijdens deze Boost 3-daagse in Oostduinkerke kom je niet alleen volledig tot rust. Je werkt er ook aan jezelf gedurende interactieve workshops rond assertiviteit,  energiebalans & het belang van zelfzorg!


Verder staan relaxatiesessies, ademhalingsoefeningen, wandelcoaching in de natuur en enkele methodieken uit mindfulness op het programma. Allemaal tools die je na deze leerrijke 3-daagse in je rugzak mee naar huis neemt. Zo kan je deze thuis blijvend toepassen en beter energetisch evenwicht behouden in je alledaags (en mogelijks druk of stressvol) bestaan!


Tijdens de 3-daagse is er een mooie afwisseling tussen het dagprogramma & tijd voor ontspanning. Ook 's avonds kan je heerlijk tot rust komen in de prachtige vakantievilla naast de duinen met heerlijke tuin, sauna, wellnessruimte & gezellige openhaard. In 3 dagen maak jij de klik om het zorgen voor jezelf op prioriteit n° 1 te zetten! 


Wanneer?  zo 13 t/m di 15 oktober 2024   --  zo 15 t/m di 17 juni 2025

Waar?  Belgische Kust (Oostduinkerke)

Tarief?
- Inclusief overnachting & maaltijden = 550 euro: Dit is inclusief 2 dagen & 1 avond workshops & seminars, yoga, ontspanning, meditatie/mindfulness, wandelcoaching, streching, sauna.... + verblijf van 2 nachten in een luxe privé villa aan de duinen (max. 8 p) met sauna + alle maaltijden + zelfcoach boek 'Weten wat je wilt als middel tegen stress en burn-out'.

- Prijs zonder overnachting & maaltijden = 350 euro

mogelijks kan een andere workshop of retreat jou ook interesseren?

welke verkies jij?

Back2Balance Boostweek Tenerife

Versterk je zelfbeeld, zelfvertrouwen & assertiviteit in één week en ga voor een gezondere energiebalans! 

Gegarandeerd ga je na deze week vol workshops, wandelingen in de natuur, yoga & me-time momenten volledig opgeladen terug naar huis! 

Time4Selfcare Boostweek Tenerife

Ook jij verdient een week pure zelfzorg! Als zorgverlener is een goede zelfzorg prioriteit n° 1 dus ga ermee aan de slag! 

Kies één weekje voor jezelf en ondervind meteen de weldaad hiervan aan je lichaam & geest!


BoostYourBusiness Boostweek Tenerife

Wil je in amper 5 dagen meer uit jezelf, je bedrijf & je leven halen?! Ik help je op weg om minder én efficiënter te werken, met een betere focus & innerlijke kracht! 

Een gezonde work-life balans, daar help ik je tijdens deze week écht mee op weg!

Back2Nature Boostweek Tenerife!

 Zie je een Boostweek in Tenerife volledig zitten & wil je écht deconnecteren van het werk & thuis, om vervolgens volledig Back2Nature gaan en connectie maken met jezelf én de natuur? Maar doe je dit graag in enige luxe van een een prachtig rustgevend glamping terrein in de bergen? Kies dan zeker voor deze boostweek!

Online training 'Meer Energie, Minder Stress'

Tijdens interactieve workshops werk je voor jezelf aan stress & burn-out preventie en/of herstel. Je gaat de zoektocht aan naar wat je écht wil in het leven! Breng je missie & visie in kaart, pak je uitdagingen, energievreters én emotionele kwetsuren aan! Zo vormen ze geen blokkade meer op je weg naar levensenergie & flow!

Interactieve workshopreeks 'Groeien naar een Sterkere Ik!'

Online training om (opnieuw) STERKER in je eigen kracht te staan, je zelfvertrouwen te boosten en te groeien naar een assertieve, veerkrachtige ik waarbij je ook pieker- en stressgedachten efficiënt leert ombuigen naar kracht-gedachten!  Na deze 8-delige workshop sta je gegarandeerd sterker in je schoenen! 

Vormingsdag Leidinggeven & Zelfzorg!

Praktische vormingsdag over hoe je als leidinggevende of HR sterk in je schoenen kan blijven staan én de balans voor jezelf kan bewaren. 


Een online vormingsdag boordevol tools en methodieken waarmee je meteen aan de slag kan op de werkvloer én daarnaast!


Vormingsdag 'Van Stress naar Flow' op & naast de werkvloer

Tijdens deze  live vormingsdag krijg je meer zicht op je PURPOSE in je werk & je leven, leer je enkele concrete relaxatie & ademhalings-oefeningen én maak je kennis met de kracht van wandel coaching in de natuur! 

Deze praktische vormingsdag is een echte aanrader en geeft je inzicht over de essentie van zelfzorg in een druk bestaan! 


Twijfel je nog voor een Boostweek in Tenerife?

Kijk dan even mee naar wat Mieke te vertellen heeft.

Zij nam al meerdere keren deel aan verschillende boostweken in het zonnige paradijs! 

Schrijf je in voor een Boostweek of Workshop!

Wil je graag meer informatie over één van deze trainingen, workshops of een Boost-week naar Tenerife? 

Of wens je jou in te schrijven?

Registreer je of schrijf je snel in hieronder en ik neem spoedig contact met u op! 

Wat anderen zeggen over de workshops & retreats naar Tenerife!

De Boostweken in Tenerife zijn in 1 woord te omschrijven... TOP! Ik deed er reeds twee verschillende mee de afgelopen twee jaar! Telkens zijn het weken vol nieuwe inzichten en aha-momenten, waar openheid & kwetsbaarheid iets bijzonder moois hebben.

 Ine slaagt erin om een diverse groep mensen bij elkaar te zetten die zo anders zijn, en tegelijkertijd ook zo complementair. De prachtige locatie, het mooie weer & de rustige omgeving, deden me enorm veel deugd. De professionaliteit en de ervaring van Ine als psycholoog, vond ik subliem. De manier waarop ze dingen kan verklaren, benoemen en uitleggen, komt heel helder en puur over.

 Deze reis is aan te raden aan iedereen die zichzelf een cadeau van liefde wil geven, liefde voor jezelf en liefde voor het leven! 

Mieke Ondernemer & CEO

Dankzij de workshops 'Groeien naar een Sterkere ik' kreeg ik een veel beter zicht op mijn energiegevers en energievreters, ben ik gegroeid in mijn zelfvertrouwen & assertiviteit en kreeg ik inzicht in mijn kernkwaliteiten & valkuilen! 

Deze trainingsreeks is absoluut een aanrader! Er worden veel praktische inzichten aangereikt door Ine in een duidelijke taal en aan de hand van haalbare  thuis-opdrachten voor tussen de workshops door.

Ook de empathische, persoonlijke benadering en professionele duiding van Ine als klinisch psycholoog tijdens de workshops én de degelijke, verzorgde cursus kon ik meer dan op prijs stellen. 

 Griet  Leerkracht 

"Ik nam deel aan de boostweek 'Back2Balance' in Tenerife met enige twijfel en angst voordien. Boven al mijn verwachtingen uit werd het een fantastische week vol praktische workshops, yoga, pilates, zintuigwandelingen, werken aan zelfzorg, relaxatie en zoveel meer.

Deze week gaf me de nodige inzichten om mijn innerlijke zelf te versterken en mijn energiebalans te herstellen. De gastvrijheid, zon, zee, prachtige groep en de professionele begeleiding door Ine waren een absolute meerwaarde aan deze tocht naar zelfgroei!

Een echte aanrader! Dank je wel Ine voor bron van nieuwe inspiratie, telkens weer!” 

Veerle  Zelfstandige & Zorgverlener

>