Coachings & workshops 

Webinars & Retreats

Back2Nature Boostweek Tenerife!

Ben je de weg kwijt voor jezelf? Weet je soms niet meer goed wie je nu werkelijk bent of wat je écht wil in het leven? Ben je op zoek naar je innerlijke ik? Wil je eindelijk aandacht leren krijgen voor je diepere behoeftes & verlangens? 

En zie je een tropische Boostweek in Tenerife volledig zitten waarbij je écht deconnecteren van het werk & thuis in de zalig rustgevende natuur met niets dan stilte om je heen?

Even volledig Back2Nature gaan om opnieuw een diepere connectie te maken met jezelf én de natuur? En doe je dit alles het liefst in enige luxe van een prachtig rustgevend glamping resort in de bergen waarbij yoga, ontspanning & meditatie dagelijks op de planning staat? Kies dan zeker voor deze Back2Nature boostweek!

 Tijdens de eerste 4 dagen van deze boostweek gaan we volledig Back2Nature en Back2Basic, maar dan in stijl! Zo verblijven we de eerste drie nachten op een groot natuurdomein waar slechts 4 luxe glamping tenten staan en 1 natuurlijke grot (omgebouwd tot woning), waar alleen wij met de boostweek logeren! Niets dan rust, natuur & stilte dus. Elke dag staan we op met het gefluit van de vogels en starten we de dag met een heerlijk rustgevende yoga workout met zich op de oceaan. Nadien trekken we de natuur in voor wandelcoachings om dichter bij jezelf te komen en de connectie te maken met jezelf & je kleine innerlijke 'ik'!  In de namiddag is er steeds me-time voorzien en ook 's avonds sluiten we de dag af met een yogasessie of meditatie. Op dag 4 trekken we naar een luxueuzer verblijf aan zee vlak bij een prachtig natuurreservaat en de golfcourses. Omgeven door groen dus. Daar volgen nog twee dagen workshops rond energiebalans, mindset & het installeren van een goede zelfzorg. 

Voor wie??
Voor diegene die wil deconnecteren met het thuisfront/werk en opnieuw de connectie wil vinden met zichzelf, je innerlijke ik én dit graag in alle rust & stilte in de natuur wil doen.  

Wanneer?  27 sept t/m 4 okt 2024   -- 26 sept t/m 3 okt 2025

Waar?  Zuiden van Tenerife

Kosten (incl. logies, ontbijt & avondmaal):
- 1.450 euro: Dit is inclusief 7 dagen workshops & seminars, yoga, ontspanning, meditatie/mindfulness, stretching, wandelcoaching in de natuur,.... + verblijf van 7 nachten in een luxe glamping tenten (nacht 1-3) + privé villa (nacht 4-7) met groot verwarmd zwembad aan zee + maaltijden (ontbijt & avondmaal) + zelfcoach boek 'Weten wat je wilt als middel tegen stress en burn-out'.

- Optie privé-tent/kamer alleen: 1.950 euro

Exclusief vlucht: zo kant u de vluchten boeken via luchthaven & luchtvaartmaatschappij naar keuze & zelf de duur van uw verblijf op Tenerife kiezen). Beperkte groep (max. 8) dus snelle inschrijving gewenst!

Schrijf je in voor een Boostweek of Workshop!

Wil je graag meer informatie over één van deze trainingen, workshops of een Boost-week naar Tenerife? 

Of wens je jou in te schrijven?

Registreer je of schrijf je snel in hieronder en ik neem spoedig contact met u op! 

mogelijk kan een andere workshop of retreat jou ook interesseren!

welke verkies jij?

Back2Balance Boostweek Tenerife

Versterk je zelfbeeld, zelfvertrouwen & assertiviteit in één week en ga voor een gezondere energiebalans! 

Gegarandeerd ga je na deze week vol workshops, wandelingen in de natuur, yoga & me-time momenten volledig opgeladen terug naar huis! 

Time4Selfcare Boostweek Tenerife

Ook jij verdient een week pure zelfzorg! Als zorgverlener is een goede zelfzorg prioriteit n° 1 dus ga ermee aan de slag! 

Kies één weekje voor jezelf en ondervind meteen de weldaad hiervan aan je lichaam & geest!


BoostYourBusiness Boostweek Tenerife

Wil je in amper 5 dagen meer uit jezelf, je bedrijf & je leven halen?! Ik help je op weg om minder én efficiënter te werken, met een betere focus & innerlijke kracht! 

Een gezonde work-life balans, daar help ik je tijdens deze week écht mee op weg!

Online Training 'Meer Energie Minder Stress'

 Tijdens interactieve workshops werk je voor jezelf aan stress & burn-out preventie en/of herstel. Je gaat de zoektocht aan naar wat je écht wil in het leven! 

Breng je missie & visie in kaart, pak je uitdagingen, energievreters én emotionele kwetsuren aan! Zo kunnen ze geen blokkade meer vormen op je weg naar meer  levensenergie & flow!

Reload Boost 3-daagse Belgische Kust

Tijdens deze Boost 3-daagse in Oostduinkerke kom je niet alleen volledig tot rust. Je werkt er ook aan jezelf tijdens interactieve workshops rond assertiviteit,  energiebalans & het belang van zelfzorg! Daarnaast is er tijd voor ontspanning en leer je enkele relaxatie- en ademhaling technieken. In 3 dagen maak jij de klik om zelfzorg op prioriteit n° 1 te zetten! 

Interactieve workshopreeks 'Groeien naar een Sterkere Ik!'

Online training om (opnieuw) STERKER in je eigen kracht te staan, je zelfvertrouwen te boosten en te groeien naar een assertieve, veerkrachtige ik waarbij je ook pieker- en stressgedachten efficiënt leert ombuigen naar kracht-gedachten!

 Na deze 8-delige workshop sta je gegarandeerd sterker in je schoenen! 

Vormingsdag Leidinggeven & Zelfzorg!

Praktische vormingsdag over hoe je als leidinggevende of HR sterk in je schoenen kan blijven staan én de balans voor jezelf kan bewaren. 


Een online vormingsdag boordevol tools en methodieken waarmee je meteen aan de slag kan op de werkvloer én daarnaast!


Vormingsdag 'Van Stress naar Flow' op & naast de werkvloer

Tijdens deze  live vormingsdag krijg je meer zicht op je PURPOSE in je werk & je leven, leer je enkele concrete relaxatie & ademhalings-oefeningen én maak je kennis met de kracht van wandel coaching in de natuur! 

Deze praktische vormingsdag is een echte aanrader en geeft je inzicht over de essentie van zelfzorg in een druk bestaan! 


Twijfel je nog voor een Boostweek in Tenerife?

Kijk dan even mee naar wat Mieke te vertellen heeft.

Zij nam al meerdere keren deel aan verschillende boostweken in het zonnige paradijs! 

Schrijf je in voor een Boostweek of Workshop!

Wil je graag meer informatie over één van deze trainingen, workshops of een Boost-week naar Tenerife? 

Of wens je jou in te schrijven?

Registreer je of schrijf je snel in hieronder en ik neem spoedig contact met u op! 

Wat anderen zeggen over de workshops & retreats naar Tenerife!

De Boostweken in Tenerife zijn in 1 woord te omschrijven... TOP! Ik deed er reeds twee verschillende mee de afgelopen twee jaar! Telkens zijn het weken vol nieuwe inzichten en aha-momenten, waar openheid & kwetsbaarheid iets bijzonder moois hebben.

 Ine slaagt erin om een diverse groep mensen bij elkaar te zetten die zo anders zijn, en tegelijkertijd ook zo complementair. De prachtige locatie, het mooie weer & de rustige omgeving, deden me enorm veel deugd. De professionaliteit en de ervaring van Ine als psycholoog, vond ik subliem. De manier waarop ze dingen kan verklaren, benoemen en uitleggen, komt heel helder en puur over.

 Deze reis is aan te raden aan iedereen die zichzelf een cadeau van liefde wil geven, liefde voor jezelf en liefde voor het leven! 

Mieke Ondernemer & CEO

Dankzij de workshops 'Groeien naar een Sterkere ik' kreeg ik een veel beter zicht op mijn energiegevers en energievreters, ben ik gegroeid in mijn zelfvertrouwen & assertiviteit en kreeg ik inzicht in mijn kernkwaliteiten & valkuilen! 

Deze trainingsreeks is absoluut een aanrader! Er worden veel praktische inzichten aangereikt door Ine in een duidelijke taal en aan de hand van haalbare  thuis-opdrachten voor tussen de workshops door.

Ook de empathische, persoonlijke benadering en professionele duiding van Ine als klinisch psycholoog tijdens de workshops én de degelijke, verzorgde cursus kon ik meer dan op prijs stellen. 

 Griet  Leerkracht 

"Ik nam deel aan de boostweek 'Back2Balance' in Tenerife met enige twijfel en angst voordien. Boven al mijn verwachtingen uit werd het een fantastische week vol praktische workshops, yoga, pilates, zintuigwandelingen, werken aan zelfzorg, relaxatie en zoveel meer.

Deze week gaf me de nodige inzichten om mijn innerlijke zelf te versterken en mijn energiebalans te herstellen. De gastvrijheid, zon, zee, prachtige groep en de professionele begeleiding door Ine waren een absolute meerwaarde aan deze tocht naar zelfgroei!

Een echte aanrader! Dank je wel Ine voor bron van nieuwe inspiratie, telkens weer!” 

Veerle  Zelfstandige & Zorgverlener

>